Informatie nodig
Bel . 076 - 520 44 66
Shopping Cart

Minioro

Minioro Ri-Birdy roodgoud

Dit rose gouden collier Birdy is gemaakt van 14krt goud. Het collier heeft een standaard leng..

€ 220,00

Minioro Yi-Butterfly geelgoud

Dit geel gouden collier Butterfly is gemaakt van 14krt goud. Het collier heeft een standaar..

€ 220,00

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

MINIORO

De sieradentrend van dit moment is klein, fijn en persoonlijk. Dit alles vindt u terug in de collectie van Minioro. Minioro  ontstaan in Brabant waar de designers zich voortdurend laten inspireren door de gezelligheid van Den Bosch en het industriële van Eindhoven. Vele ontwerpen zijn, kijkend naar de mensen in de straten en op de pleinen van deze prachtige steden ontstaan.

Minioro, mini  uit het Engels en oro  uit het Italiaans, zo warm de klank valt zo intens zijn ook de sieraden. Hoewel het merk jong is heeft het al de erkenning gekregen die men verwacht bij de grote wereld merken en kan zich meten met de best verkopende huizen uit de branche.

Heel persoonlijk zijn de sieraden van nu, u wilt er een eigen draai aan geven. Daardoor krijgt elk design zijn unieke waardevolle betekenis. Het sieraad gaat uw verhaal vertellen. De intense liefde voor uw kinderen, de vriendschap met uw zus of de waardering voor uw partner. Mensen die heel dicht bij u staan, dat gevoel brengt u , in uw sieraad van Minioro. De sieraden van Minioro zijn gemaakt om dagelijks gedragen te worden, de eenvoud van het sieraad is te combineren met elke outfit van jeans tot avond jurk.