Ti Sento

Ti Sento is ongetwijfeld de leider op het gebied van design in Zilver in Nederland. Prachtige trendy ontwerpen van Ti Sento in verschillende kleur combinaties.

De nieuwe collectie Ti Sento sieraden van 2010 in opgedeeld in 3 thema's. Enchanted orient, Natural camouflage en Post modern architecture.

In de Enchanted orient vinden we een mix van oosterse stijlen vermengd met exotische invloeden en mozaïek hierdoor krijgen de sieraden een traditionele oosterse look.
Het Ti Sento thema Natural camouflage heeft een prachtige mix van patronen van dieren en botanische oppervlakken. Geheel nieuwe kleur stellingen werden verkregen door het mixen van deze twee patronen.
Voor de moderne dame is er een nieuw thema bij gekomen genaamd Postmodern architecture, dit thema bestaat zoals de naam al zegt uit een combinatie van moderne vormen met een elegante stijl weergegeven in heldere lijnen en vereenvoudigde vormen die uiteindelijk resulteren in een tijdloze look.
De nieuwe kleuren zijn blauw, roze en oranje en paars in verschillende tinten, als uitschieter is er de schildpad print.