Fien

FIEN Pura bellezza staat voor pure schoonheid. De collectie die met name bestaat uit oorbellen zijn eigen ontwerpen, geïnspireerd door natuurlijke en pure materialen, de eenvoud & sprankeling van een ontwerp en materiaal en de Italiaanse kunst en fashion wereld. Een oorbel moet je gezicht verrijken en bij voorkeur tijdloos zijn.

UNIEKE jewels van FIEN: FIEN jewels zijn anders dan anders. Streetstyle, High Fashion Chique, Urban Chique en ingetogen elegantie: Je vindt het allemaal terug in de eigenzinnige collectie van FIEN. De jewels van FIEN zijn ontworpen met een knipoog! Er wordt van verschillende materialen gebruik gemaakt zoals van half edelstenen als agaat en chalcedony, maar ook van shell, buffelhoorn en ebony. FIEN staat bekend om haar stainless steel creolen (zwaar verguld), verkrijgbaar in (rosé) goud en zilver met een uitgebreid assortiment aan elementen.
FIEN kent twee stijlen, Pure & Bellezza. De Pure style is ingetogen en elegant, de Bellezza style is sprankelend en feestelijk en kies je bewust uit bij de outfit die je draagt.
FIEN staat voor exclusiviteit voor een betaalbare prijs.