Breuning

Exclusief voor Breda en omgeving is de trouwringcollectie van Breuning bij Juwelier Jeroen van der Put.

Trouwringen smeden het vuur van liefde. Ze zijn het symbool van genegenheid, verbondenheid en trouw. De 'Two in Heart'-collectie van atelier Breuning is uniek in diversiteit. Een collectie die staat voor de puurste gevoelens. In het Breuning atelier werkt een gerenommeerd team vormgevers aan de ring voor ieders hand. Een collectie die zich onderscheidt in ambachtelijke perfectie. Ringen in wit, geel en rosé, in het complete gamma goud, in elke ring glimt de glans van een duurzame belofte. Het doorontwikkeld design heeft de rust van de tijd en een flonkering naar de toekomst. In hun frisse, modieuze uitstraling zijn ze een meerwaarde van ieder huwelijk. Ga voor een ring die getuigt van een persoonlijke smaak en een gelukzalig gevoel.

Ontwerp je eigen ring

Lijkt het je leuk om zelf je eigen trouwring te ontwerpen? Stel dan nu jullie eigen trouw- of relatieringen samen met behulp van de trouwringen configurator van onze merken en ga aan de slag. Bepaal zelf de vorm van de ringen, de combinatie van kleuren goud en het aantal en grootte van de diamant. De mogelijkheden zijn oneindig.

Tijdens het ontwerpen van jullie droomring zie je alvast de prijzen van de ring verschijnen die je zo geheel kunt aanpassen aan jullie eigen wensen en budget. Uiteraard is ook het mogelijk om samen met onze goudsmeden zelf jullie unieke trouwringen te ontwerpen en jullie speciale wensen uit te laten komen.

 

Breuning ringen ontwerpprogramma

Ontwerp jullie trouwring in real-time op de Breuning online-trouwringdesigner.

Klik om de Breuning online-trouwringdesigner te starten.