076 520 44 66

info@jeroenvanderput.nl

Haagsemarkt 31

4813 BB Breda

Di-Vr: 09.30-18.00 uur

Za: 09.30-17.00 uur

Ja, ik wil... perfecte trouwringen

Eeuwige trouw bezegelt u met de mooiste trouwringen die u zich kan voorstellen. Geen dertien in een dozijn, maar prachtige, excellente trouwringen.

Naast de collectie van het kwaliteitsmerk Breuning® kunt u kiezen voor een ontwerp van Jeroens hand. Hij maakt trouwsieraden onder de sprekende naam Jeroen ID. Dit kunnen compleet nieuwe sieraden zijn of sieraden uit de familie die een twist krijgen. Uw idee vermengt zich met Jeroens identiteit als goudsmid. Deze combinatie leidt tot schitterende creaties, uiteraard uniek in hun soort.

Jeroens echtgenote Jolanda heeft een feilloos gevoel voor stijl en denkt graag met jullie mee. Ze begrijpt als geen ander: it's all about details!

Trouwringen of iets anders?

Naast trouwringen creëert Jeroen van der Put ook verlovingsringen en gedenksieraden. Zijn liefde voor het vak vermengt zich in zijn atelier met uw liefde voor elkaar. Daar vliegen de vonken letterlijk en figuurlijk vanaf! De dames kunnen in alle rust kijken naar een setje bijpassende trouwsieraden. Mooie oorbellen, een ketting en een armbandje maken het plaatje compleet.

U hoeft niet per se te kiezen voor 'officiële' trouwringen als u daar het type niet voor bent. Een ketting of horloge met gravering kan ook. Draag waar u zich lekker bij voelt. Het is úw dag!