076 520 44 66

(ook )

Haagsemarkt 31

4813 BB Breda

Di-Vr: 09.30-18.00 uur

Za: 09.30-17.00 uur

Trollbeads, elk verhaal een eigen kraal

De handgemaakte kralen van Trollbeads zijn kleine kunstwerkjes, stuk voor stuk. Populair door hun kunstzinnige uitstraling, gebaseerd op mythologie, astrologie, sprookjes, flora en fauna. De kralen zijn echte eyecatchers, vooral als u er meerdere draagt. Er is werkelijk voor iedereen wel een leuke mix kralen of een mooie hanger te vinden, want de thema's zijn universeel: o.a. liefde, bloemen, dieren en familie. U rijgt de kralen aan een armband, ketting of bangle, zo veel of zo weinig als u wilt. Afhankelijk van uw smaak en stemming. Jolanda van der Put is een ware Trollbeads kunstenaar. Wilt u enkele nieuwe Trollbeads aanschaffen? Neem uw eigen Trollbeads mee en Jolanda helpt je geduldig bij het samenstellen van een nieuw sieraad.

Ook de armbandjes zijn pareltjes vanwege hun bijzondere slotjes. Wat dacht u van een sierlijk slotje met een olifantenkopje of een vergeet-mij-nietje? De Trollbeads kralen zijn gemaakt van glas en van zilver, de armbandjes zijn er in zilver en in leer. Elke mix levert een prachtige combinatie op.

Ook ringen en oorbellen

Naast kettingen en armbanden bevat de Trollbeads collectie ringen en oorbellen. Allemaal met die kenmerkende magische twinkeling. Juwelier Jeroen van der Put heeft een grote collectie Trollbeads. Breng een bezoek aan de winkel en laat u verrassen door het aanbod.