Jewels by Marthje

Marthje heeft ‘art’ in haar naam. De kunst van het kijken, combineren en creëren. Als dochter van een Limburgs kunstenaarsechtpaar, heeft ze dat vanaf haar jongste jeugd meegekregen. Vooral haar beeldhouwende vader was een bron van informatie en inspiratie. Hij wordt gezien aIs de creatieve, geestige geest die Marthje de liefde bijbracht voor natuurlijke materialen, kleuren, lijnen, bloemen, vormen en motieven.

Het werd een passie, die ze doorontwikkelde aan de Kunstacademie en perfectioneerde in de praktijk. Dat zie je terug in Marthjes sieraden. Waarin ze creativiteit, eigenheid en persoonlijkheid tot een eenheid smeedt door stenen, parels en kristallen samen te brengen met tal van andere materialen. Het resultaat?

Unieke schoonheid. Verfijnde uitstraling. One of a kind design. Bij de eerste aanblik al word je overvallen door de brutale kleuren, de verrassende details, de opmerkelijke flair. Je beseft onmiddellijk: “Dit is voor mij! Gemaakt voor mij. Alleen voor mij... . Dit klopt! Dit past. Dit ben ikzelf.”

Dat voel je als je het draagt. Dat zie je bij een blik in de spiegel. Dat merkt je aan de mensen die naar je kijken. En dat hoor je vol bewondering om je heen: Marthje heeft ‘art’ in haar naam. Art is geen schilderij, gedicht of beeldhouwwerk. Zelfs geen ring, armband of oorbel. Art is een proces van kijken, combineren en creëren. Het geeft je zelfvertrouwen en haalt het beste in je naar boven.