076 520 44 66

(ook )

Haagsemarkt 31

4813 BB Breda

Di-Vr: 09.30-18.00 uur

Za: 09.30-17.00 uur

BUDDHA TO BUDDHA | Rebel with a heart ♥

De van oorsprong Balinese sieraden van Buddha to Buddha – BTB – vertellen een bijzonder verhaal. De zilversmeden creëren de grofmazige sieraden met de grootste zorg en aandacht uit 925 sterling zilver. Elk sieraad van dit toonaangevende merk, of het nu een armband, ring, oorbel of ketting is, heeft een stoere, maar toch sierlijke uitstraling. Het merk is draagbaar voor zelfverzekerde mannen en pittige vrouwen die graag alles uit het leven halen wat erin zit. Het credo: Rebel with a heart.

Het hoofdkwartier van Buddha to Buddha bevindt zich in Amsterdam vanwaaruit Nederlandse ontwerpers samenwerken met de Balinese zilversmeden.

Juwelier Jeroen van der Put heeft een grote collectie Buddha to Buddha. Breng een bezoek aan de winkel en laat u verrassen door het aanbod.

Buddha To Buddha
merk van celebrity's

Nationale en internationale sterren zijn aanhangers van de Buddha to Buddha filosofie, onder wie Doutzen Kroes, Robin van Persie, Debbie Harry (Blondie), DJ Hardwell, Fergie (Black Eyed Peas) en Snoop Dogg. Buddha to Buddha is het merk voor mensen die durven.

Het sieradenmerk dat bij Buddha to Buddha fans vaak ook in de smaak valt is Silk.